Selv om vi har et av Norges mest avanserte søppelpostfilter vil noe alltid komme gjennom sprekkene. Har du problemer med søppelpost, kan du derfor gjøre følgende for at vi skal kunne sperre mer effektivt på din konto:

Om dere videresender den aktuelle E-posten til meg kan jeg gjøre en del tiltak.

Nedenfor finner du to fremgangsmåter:

Beste alternativ:

1: Åpne SPAM E-post, og velg "Lagre E-post"

2: Opprett ny E-post til hjelp@serverhus.no

3: Sett inn den lagrede E-post meldingen som vedlegg

Alternativt:
1: Videresend melding til hjelp@serverhus.no

Årsaken til at første alternativ er å foretrekke er at det gir oss flere detaljer om avsender, slik at vi kan sperre på en mer effektiv måte. Erfaringsmessig så er disse utsenderne av søppelpost veldig kreative.