Er forbindelsen til cPanel kryptert (såkalt SSL)?

JA! Samtlige Serverhus tjenester benytter ett SSL sertifikat for å bekrefte vår identitet. Dog er det flere måter du kan få tilgang til ditt kontrollpanel. For eksempel:

Med krypert forbindelse menes at sertifikatet som benyttes er oppdatert og verifiserer at tjenesten du er tilkoblet tilhører Serverhus AS. Dette er din garanti for at det er oss du "snakker" med. Dette sertifikatet benyttes også når du benytter kryptert E-post (krever eget oppsett) og ønsker sertifisering av inn/utgående E-post.

Når vi skriver "delvis kryptert" mener vi at vår server har ett sertifikat som krypterer forbindelsen imellom denne og deg som kunde. Det beviser med andre ord ikke at du er hos "Firma ABC", men at ingen har "kapret" forbindelsen mellom serveren og deg. Som kunde hos Serverhus AS kan du naturligvis kjøpe ditt eget sertifikat fra Kr 198,- per år slik at din identitet bekreftes. Dette gjøres fra "enkel" sertifisering via grønn adresselinje, og opp til grønn adresselinje som viser firmanavn.

Når det gjelder cPanel så er vi avhengige av også å kunne tilby en ukryptert versjon da vi har enkelte kunder som er bak brannmurer eller av andre årsaker ikke kommer «gjennom» på kryptert forbindelse.