Kan man synkronisere kontakter mellom Office 365 og en Iphone eller iPad?

Svar

Hei,

Ja! Dog må du ha gått gjennom noe oppsett på telefonen og på Administratorsiden til Office 365. Du er altså avhengig av bistand fra IT-ansvarlig eller å gjøre endringen selv dersom du benytter 1-bruker Office.

Slik gjør du:

(Kilde: Microsoft Office support)

Office 365-brukere kan synkronisere Outlook Web App-kontakter med adressebøkene på iPhone eller iPad ved hjelp av funksjonen kontaktsynkronisering for OWA for enheter. Den er allerede på. Siden du er Office 365-administrator, kan du slå den av.

Logg på Office 365 med jobbkonto eller skolekonto.

Velg Administrator i Office 365, eller velg startprogrammet for apper , og velg deretter Administrator.

Gå til Innstillinger for> mobil tilgang.

Gjør ett av følgende:

• Slå på kontaktsynkronisering for OWA for enheter for at brukere skal kunne synkronisere Outlook Web App-kontakter med adresseboken på iPhone eller iPad.
  • Slå av kontaktsynkronisering for OWA for enheter for å hindre at brukere kan synkronisere Outlook Web App-kontakter med adresseboken på iPhone eller iPad.

I tillegg bør du innstallere OWA fra Appstore. Dette er en meget god applikasjon fra Microsoft som er gratis i bruk.

Info fra: Microsoft Support nedenfor

Hvis du har en Office 365-konto for bedrifter eller utdanningsinstitusjoner, eller hvis organisasjonen bruker Exchange 2013, kan du bruke OWA for iPhone og OWA for iPad for å få tilgang til e-post, kalender og kontakter. Når du bruker appen fungerer på samme måte som om du logger deg på kontoen med Safari, uten å måtte oppgi brukernavn og passord hver gang. Appen har funksjoner som du ikke ser når du logger deg på med Safari, for eksempel kontakter, påminnelser og varsler om nye meldinger.

Hvordan installerer jeg OWA for iPhone eller OWA for iPad?

Gå til Apple App Store eller iTunes på iPhone eller iPad og installer OWA for iPhone eller OWA for iPad. Hvis du vil vite hvordan du installerer OWA for iPhone eller OWA for iPad, kan du se OWA for iPhone i Apple Store eller OWA for iPad i Apple Store.

Når du starter appen for første gang blir du bedt om å angi Office 365-brukernavnet og -passordet ditt, som blir lagret på enheten.

Hvis du ikke bruker en Office 365-konto, men organisasjonen bruker Exchange 2013, ber du om påloggingsinformasjon fra organisasjonens administrator. Du kan bli bedt om å konfigurere iPhone- eller iPad-enheten slik at den krever et passord eller en PIN-kode, avhengig av organisasjonens innstillinger.

Hvorfor bør jeg bruke OWA for iPhone og OWA for iPad?

OWA for iPhone og OWA for iPad støtter frakoblet tilgang til e-post, kalender og kontakter. De nyeste elementene lastes ned til enheten hver gang du bruker appen mens du er koblet til Internett. Du kan du lese og svare på nedlastede meldinger og møteinvitasjoner når du er frakoblet. Du kan også opprette nye meldinger, kalenderelementer og kontakter. Når installer appen ser du Appen konfigureres til å fungere i frakoblet modus. Dette kan ta noen minutter. nederst på skjermen. Det neste du vil se er Du kan nå bruke appen i frakoblet modus. Deretter oppdaterer appen den frakoblede informasjonen hver gang du bruker appen mens du er tilkoblet.

Du kan bruke alternativene i OWA for iPhone eller OWA for iPad til å opprette en unik signatur som brukes når du sender meldinger fra enheten. Hvis du vil opprette en signatur, trykker du mer-ikonet  > Alternativer > E-postsignatur.

OWA for iPhone- eller OWA for iPad-ikonet på startskjermen viser antallet uleste meldinger.

Trenger du ytterligere hjelp kan du kontakte Serverhus AS på E-post eller ved å besøke våre hjemmesider.