Hvor kan jeg logge meg på Webmail?

Hei,

Alle servere hos Serverhus AS har tilgang til trygg, kryptert Webmail. Du kan enkelt sjekke E-post når du er på farten ved å besøke følgende adresser:

https://serverpost.no

http://serverpost.no

Vi anbefaler STERKT første alternativ, da denne krypterer all informasjon mellom deg og serveren. Imidlertid støtter ikke alle nettlesere dette, og du kan dermed også benytte ukryptert forbindelse (på eget ansvar).

Brukernavn er din E-post adresse og passord er det samme som du bruker på vanlig E-post.

Via vår Webmail kan du også integrere adresselisten fra din Android og/eller iPhone slik at du enkelt har tilgang til dine kontakter.
Du kan naturligvis også sette opp din egen Webmail på ditt eget domene. Løsningen ovenfor er vår standardløsning, og anbefalte løsning grunnet krypteringen.

Opplever du problemer? Skriv til hjelp@serverhus.no