Spørsmål

Hvorfor bør jeg velge Wordpress PRO, jeg trodde Wordpress var helt gratis?


Svar

Trygge hjemmesider hos Serverhus - Wordpress PRO

Wordpress er i utgangspunktet et helt gratis system, og du kan helt fritt legge til dette på dine hjemmesider uten kostnad. Vi anbefaler imidlertid at du leser igjennom dette dokumentet før du bestemmer deg.

De siste dagene har det vært omfattende angrep på WordPress sine systemer. Og dessverre er svært mange rammet, da WordPress er et voldsomt utbredt system. Ikke bare rammer dette bedriften, men potensielt vil alle besøkende til bedriften også infiseres av virus. Dette er naturligvis ingen god reklame.

Serverhus.no har utarbeidet en løsning vi kaller WordPress PRO. Dette er en standard WordPress (som er gratis), men som er bygget på med en rekke ekstra sikkerhetsfunksjoner som gjør både deg og dine kunder trygge.

Her er noen av fordelene du får med WordPress hos oss:

• Live overvåkning av all aktivitet på nettstedet, og automatisk utestengelse ved mistenkelig oppførsel. Med tilhørende varsel til nettstedets eier via E-post eller SMS melding.
• Omfattende statistikk og integrasjon mot sosiale medier som Facebook, Google+, Twitter m.m. Samt mulighet for integrasjon mot Google Analytics og mulighet til å etablere såkalte “Conversion” annonser, hvor du ikke betaler for annonsene før de har ført til en ønsket hendelse, som for eksempel ett salg.
• Avansert tekstbehandler som gjør det enda enklere å formatere teksten slik du selv ønsker.
• Optimalisering (SEO) imot søkemaskiner som Bing, Google m.fler. Både via META tagger, skreddersydde adressefelt, og bruk av vårt interne PR nettverk. Kontinuerlig overvåkning og varsling ved “side ikke funnet” eller andre feilmeldinger som oppfattes negativt av din potensielle kunder.
• Mulighet for 2-trinns autentisering ved innlogging om ønskelig, eller en “ekstra” nøkkel ved innlogging som hindrer de mest utbredte angrepene.
• Automatisk oppdatering av alle moduler, temaer og systemfiler (live overvåkning og oppdatering)
• Automatiske sikkerhetskopier med “speil” 20 dager bakover i tid, slik at man enkelt kan tilbakeføre ved problemer.
• SMS Alarm til administrator/Serverhus.no ved tekniske problemer og/eller oppdateringer som av ulike grunner ikke går gjennom automatisk.
• Prioritet på server – med WordPress PRO tjenesten prioriteres dine hjemmesider over ordinære hjemmesider, slik at du alltid har optimal hastighet og ressurser
• SSL sertifikat som krypterer kommunikasjonen mellom deg og dine besøkende, dette gir prioritet i søkemaskiner samt at det hindrer misbruk av persondata. Et absolutt krav for å drive netthandel, men også praktisk ved bruk av kontaktskjema etc. Et SSL sertifikat er en bekreftelse på at sidene dine er gyldige og at du er den du utgir deg for å være.

Dette er bare noen av de ekstra tjenestene du får ved å benytte vår WordPress PRO tjeneste. I tillegg får du naturligvis bistand til etablering av mal og oppsett av menyer (inntil 1 time inkludert i pris). Foruten omfattende brannmurer og automatiske sikkerhetssystemer i WordPress benytter vi eksterne og automatiserte systemer for å holde dine hjemmesider oppdatert til enhver tid.

Litt avhengig av hvor mange moduler (ekstrafunksjoner) du har til WordPress vil systemet vårt oppdatere hjemmesidene dine så ofte som 3-5 ganger per uke. Dette er viktige sikkerhetsoppdateringer som hindrer at uvedkommende får tilgang til ditt system, eller rammer dine besøkende og kunder. En del av våre kunder som har hatt hjemmesider fra tidligere forteller at deres oppdateringer skjedde 1-2 ganger per år, hvilket er ALT for lite for å sikre deg mot de trusler som finnes på nettet. Hvor mye negativ omtale vil det ikke føre til om det kommer ut at dine hjemmesider infiserer kunder med virus? Eller hva om nettsidene dine havner på svartelister til virusprogrammer og til E-post systemer? Det vil bety at dine kunder som har antivirusprogram får opp advarsel og kanskje blir nektet lesetilgang på hjemmesidene dine, samt at all E-post du sender til dine kunder risikerer å bli stoppet av antispam/virusfilter slik at de aldri når mottaker. Ikke ta sjanser med din kanskje viktigste merkevare.

Disse tjenestene tilbys primært til bedrifter, men vi leverer også til privatpersoner om ønskelig. Ta kontakt med oss for ett spesielt godt tilbud til private. Du finner oss på https://serverhus.no eller http://serverhus.net/.